Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yek Vaşaqlar Sector 11
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Cəfərov met een sublieme pass. Mədətov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xanəliyev. Xanəliyev krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cəfərov passt de bal met de wreef. Arifov rent richting de bal. Arifov passt de bal met de wreef. Ağayarzadə is nu in balbezit. Ağayarzadə schiet op doel. Zərgərov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yek Vaşaqlar 48%, Sector 11 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yek Vaşaqlar - Sector 11 0:0

48e minuut.
Arifov is nu in balbezit. Vahabzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəmşidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İsayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
İsayev geeft een hoge lob. Loğmanzadə geeft een hoge lob. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Səfərov met de inworp. Cəmşidov geeft een lange en hoge pass. Abbasoğlu is nu in balbezit. Abbasoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yek Vaşaqlar 60%, Sector 11 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yek Vaşaqlar - Sector 11 0:0