Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOTUS FITBOL Karimli
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Kazımov geeft een lange en hoge pass. Nəcəfov rent richting de bal. Xanbutayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov onderschept slim de pass. Nəcəfov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
İslamlı onderschept slim de pass. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kazımov zijn tegenspeler op de grond. Kazımov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Səfərov probeert naar een medespeler te passen. Hacılı geeft een lange en hoge pass. Qarabəyli heeft problemen om de bal te vangen. Mansurov rent richting de bal. Mansurov haalt uit met een fantastische trap. Umarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəcəfov is nu in balbezit. Nəcəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOTUS FITBOL - Karimli 1:0

29e minuut.
Umudov heeft problemen om de bal te vangen. Hacılı speelt de bal door. Daar is Əsədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansurov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOTUS FITBOL 38%, Karimli 62%.
LOTUS FITBOL - Karimli 1:0

53e minuut.
Nəcəfov is nu in balbezit. Mansurov rent richting de bal. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansurov is nu in balbezit. Mansurov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəcəfov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hacılı neemt de hoekschop. Umarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Şərifzadə geeft een hoge lob. Inworp. Azadvətən met de inworp. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Azadvətən geeft een hoge lob. Mansurov kopt de bal weg. Klungelig pakt Xanbutayev de bal. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOTUS FITBOL - Karimli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOTUS FITBOL 41%, Karimli 59%.
LOTUS FITBOL - Karimli 2:0