Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.04
  • Stadion: Gihon FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3077
Gihon FC Karinoy Qorxaqlar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Süleymanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türksevər met de inworp. Səmədoğlu rent richting de bal. Səmədoğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bayramoğlu met een sublieme pass. Ponamaryov is nu in balbezit. Türksoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türksoy krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Azər raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rəhimli komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Tağızadə onderschept slim de pass. Nəcəfoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şıxqayıbov is nu in balbezit. Rəhimli verovert de bal door een tackle van achteren. Rəhimli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lütfəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lütfəliyev speelt de bal door. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov geeft een lange en hoge pass. Rəhimli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - Karinoy Qorxaqlar 0:1

29e minuut.
Tağızadə rent richting de bal. Şıxqayıbov rent richting de bal. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Rəhimli rent richting de bal. Rəhimli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bisacco is nu in balbezit. Qarayev verovert de bal door een tackle van achteren. Qarayev geeft een lange en hoge pass. Rəhimli is nu in balbezit. Rəhimli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mehdiyev kopt de bal weg. Nəcəfoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfoğlu passt de bal zonder na te denken. Rəhimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gihon FC 66%, Karinoy Qorxaqlar 34%.
Gihon FC - Karinoy Qorxaqlar 0:1

56e minuut.
Xanəliyev met een sublieme pass. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Nəcəfoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rəhimli rent richting de bal. Rəhimli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Xanəliyev probeert naar een medespeler te passen. Səmədoğlu rent richting de bal. Səmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Bisacco heeft problemen om de bal te vangen. Bisacco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gihon FC - Karinoy Qorxaqlar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gihon FC 54%, Karinoy Qorxaqlar 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gihon FC - Karinoy Qorxaqlar 1:1