Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.04
  • Stadion: Paper_Ship Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7273
Paper_Ship Qarabaq
defend 541 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 17.3
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar geeft een lange en hoge pass. Hacıverdiyev probeert de bal met de borst te controleren. Kornev is nu in balbezit. Kornev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Viin geeft een hoge lob. Bordas Losada kopt de bal weg. Kornev rent richting de bal. Kornev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Tofiqli geeft de bal voor. Kilar is nu in balbezit. Kilar passt de bal zonder na te denken. Kornev rent richting de bal. Kornev draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Biserčić rent richting de bal. Biserčić geeft een hoge lob. Viin met een sublieme pass. Daar is Kornev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paper_Ship - Qarabaq 1:0

24e minuut.
Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Bordas Losada heeft problemen om de bal te vangen. Bordas Losada passt de bal met de wreef. Kornev rent richting de bal. Kornev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paper_Ship - Qarabaq 2:0

26e minuut.
Kilar geeft de bal voor. Mövlüyarov rent richting de bal. Kornev onderschept slim de pass. Kornev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paper_Ship - Qarabaq 3:0

32e minuut.
Delph rent richting de bal. Delph geeft de bal voor. Bordas Losada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kornev rent richting de bal. Kornev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paper_Ship 42%, Qarabaq 58%.
Paper_Ship - Qarabaq 3:0

53e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Kilar met een sublieme pass. Mövlüyarov rent richting de bal. Kornev verovert de bal door een tackle van achteren. Kornev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paper_Ship - Qarabaq 4:0

57e minuut.
Viin rent richting de bal. Viin geeft de bal voor. Kornev rent richting de bal. Kornev haalt uit met een fantastische trap. Ağayarzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paper_Ship - Qarabaq 5:0

58e minuut.
Kornev verovert de bal door een tackle van achteren. Koroğlu is nu in balbezit. Kornev verovert de bal door een tackle van achteren. Kornev schiet op doel. Ağayarzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Viin bereikt de bal nog maar net als eerste. Viin geeft een hoge lob. Kornev rent richting de bal. Kornev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mövlüyarov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bordas Losada zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mövlüyarov de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delph zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordas Losada geeft een hoge lob. Kornev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Delph kan de bal niet met de borst controleren. Delph geeft een lange en hoge pass. Viin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kornev de bal onder controle te krijgen. Kornev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kilar passt de bal zonder na te denken. Kornev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıverdiyev rent richting de bal. Kornev onderschept slim de pass. Kornev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kilar passt de bal zonder na te denken. Viin bereikt de bal nog maar net als eerste. Viin speelt de bal door. Kornev rent richting de bal. Kornev draait met de bal, schiet en ... Ağayarzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph onderschept slim de pass. Delph geeft een hoge lob. Daar is Kornev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paper_Ship - Qarabaq 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paper_Ship 34%, Qarabaq 66%.
Paper_Ship - Qarabaq 6:0