Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.04
  • Stadion: QPR1 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2824
QPR1 LOTUS FITBOL
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.8
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli passt de bal zonder na te denken. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Azər de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - LOTUS FITBOL 1:0

5e minuut.
Azadvətən probeert naar een medespeler te passen. Nurəddinov is nu in balbezit. Tağıyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nurəddinov raakt geblesseerd tijdens het duel. Azadvətən zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Mansurov met de inworp. Zərgərli met een sublieme pass. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - LOTUS FITBOL 2:0

18e minuut.
Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Zərgərli rent richting de bal. Vahabzadə is nu in balbezit. Vahabzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - LOTUS FITBOL 3:0

25e minuut.
Nurəddinov rent richting de bal. Nərimanbəyov begaat een overtreding. Nurəddinov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azadvətən zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Əkbərov de bal. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Mansurov rent richting de bal. Mansurov geeft een lange en hoge pass. Zərbəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Səfərov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Əkbərov de bal. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov passt de bal zonder na te denken. Zərbəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nəcəfov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - LOTUS FITBOL 3:1

30e minuut.
Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov onderschept slim de pass. Bəxtiyarov met een sublieme pass. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Azər rent richting de bal. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Azər rent richting de bal. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - LOTUS FITBOL 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR1 58%, LOTUS FITBOL 42%.
QPR1 - LOTUS FITBOL 4:1

50e minuut.
Mansurov kopt de bal weg. Səfərov is nu in balbezit. Şəmiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şəmiyev krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Əliyarlı geeft de bal voor. Zərgərli met een sublieme pass. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Azadvətən, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli met een sublieme pass. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Səfərov speelt de bal door. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov passt de bal zonder na te denken. Nurəddinov rent richting de bal. Nurəddinov haalt uit met een fantastische trap. Zərbəliyev bokst de bal weg.

71e minuut.
Hacılı probeert naar een medespeler te passen. Səfərov speelt de bal door. Nurəddinov rent richting de bal. Nurəddinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Azadvətən is nu in balbezit. Qarayev verovert de bal door een tackle van achteren. Qarayev geeft een hoge lob. Vahabzadə heeft problemen om de bal te vangen. Vahabzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Şəmiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şəmiyev speelt de bal door. Azər bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə onderschept slim de pass. Vahabzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR1 56%, LOTUS FITBOL 44%.
QPR1 - LOTUS FITBOL 4:1