Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.04
  • Stadion: Qafqaz FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
Qafqaz FC Paper_Ship
Normal Tactiek defend 541
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.4
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Şəmiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordas Losada is nu in balbezit. Bordas Losada speelt de bal door. Klungelig pakt Kornev de bal. Kornev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Paper_Ship 0:1

25e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal in één keer door. Bordas Losada rent richting de bal. Bordas Losada geeft een hoge lob. Qafurov heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kilar rent richting de bal. Kilar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Şəmiyev probeert naar een medespeler te passen. Ağabalayev rent richting de bal. Ağabalayev probeert naar een medespeler te passen. Bordas Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas Losada haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph begaat een overtreding. Ağabalayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Məşədiəzim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Delph met de inworp. Bordas Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas Losada speelt de bal door. Kornev heeft problemen om de bal te vangen. Kornev haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Delph passt de bal in één keer door. Bordas Losada is nu in balbezit. Bordas Losada passt de bal zonder na te denken. Daar is Kornev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kornev probeert de bal met de borst te controleren. Verdixanov rent richting de bal. Kornev verovert de bal door een tackle van achteren. Kornev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Paper_Ship 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qafqaz FC 64%, Paper_Ship 36%.
Qafqaz FC - Paper_Ship 0:2

51e minuut.
Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph onderschept slim de pass. Delph geeft de bal voor. Kornev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Şəmiyev speelt de bal door. Kilar rent richting de bal. Kilar geeft een hoge lob. Kornev rent richting de bal. Kornev draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kilar geeft de bal voor. Hüseynov probeert de bal aan de voet te houden. Viin speelt de bal door. Kornev heeft problemen om de bal te vangen. Kornev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kramer onderschept slim de pass. Delph rent richting de bal. Delph probeert naar een medespeler te passen. Kornev rent richting de bal. Kornev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Məmmədli geeft een lange en hoge pass. Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserčić rent richting de bal. Ağabalayev verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rəsullu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar passt de bal met de wreef. Daar is Kornev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornev draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov bokst de bal weg. Kornev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Paper_Ship 0:3

86e minuut.
Doeltrap. Qafurov trapt de bal weg. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Kornev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Delph geeft de bal voor. Viin kopt de bal weg. Kornev is nu in balbezit. Kornev schiet op doel. Cəmşidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Paper_Ship 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qafqaz FC 55%, Paper_Ship 45%.
Qafqaz FC - Paper_Ship 0:4