Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.04
  • Stadion: Sector 11 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2986
Sector 11 Gihon FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.6
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Cəfərov is nu in balbezit. Şıxqayıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Şıxqayıbov probeert naar een medespeler te passen. Bisacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisacco draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Şıxqayıbov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qəribli komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Türksevər heeft problemen om de bal te vangen. Türksevər passt de bal in één keer door. Bisacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zərgərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər speelt de bal door. Bisacco rent richting de bal. Bisacco haalt uit met een fantastische trap. Yunisoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ponamaryov neemt de hoekschop. Xanəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Bisacco is nu in balbezit. Bisacco draait met de bal, schiet en ... Zərgərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sector 11 - Gihon FC 0:1

42e minuut.
Xanəliyev kopt de bal weg. Qəribli heeft problemen om de bal te vangen. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ... Xanəliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Xanəliyev rent richting de bal. Tağızadə verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabzadə onderschept slim de pass. Vahabzadə schiet op doel. Arifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sector 11 - Gihon FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector 11 48%, Gihon FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sector 11 - Gihon FC 1:1

49e minuut.
Abbasoğlu probeert naar een medespeler te passen. Qəribli rent richting de bal. Qəribli geeft de bal voor. Bisacco is nu in balbezit. Bisacco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Arifov speelt de bal door. Vahabzadə heeft problemen om de bal te vangen. Qəribli rent richting de bal. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Abbasoğlu speelt de bal door. Zeynalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov probeert naar een medespeler te passen. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə schiet op doel. Arifov bokst de bal weg. Tağızadə kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bayramoğlu met een snelle inworp. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli probeert naar een medespeler te passen. Səmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Səfərov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türksevər zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zərgərov trapt de bal weg van het doel. Səfərov met een sublieme pass. Klungelig pakt Vahabzadə de bal. Xanəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Klungelig pakt Abbasoğlu de bal. Səmədoğlu rent richting de bal. Səmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bisacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisacco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector 11 36%, Gihon FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sector 11 - Gihon FC 1:1