Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karinoy Qorxaqlar QPR1
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Seyidbəyli rent richting de bal. Zərgərli onderschept slim de pass. Zərgərli passt de bal met de wreef. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Türksoy passt de bal zonder na te denken. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov met een sublieme pass. Rəhimli is nu in balbezit. Rəhimli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Babayev geeft een hoge lob. Inworp. Talıbov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəcəfoğlu is nu in balbezit. Nəcəfoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfoğlu is nu in balbezit. Nəcəfoğlu passt de bal met de wreef. Rəhimli is nu in balbezit. Rəhimli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nəcəfoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfoğlu passt de bal in één keer door. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimli verovert de bal door een tackle van achteren. Rəhimli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Namazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov probeert naar een medespeler te passen. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ... Yusifli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karinoy Qorxaqlar 40%, QPR1 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karinoy Qorxaqlar - QPR1 0:0

46e minuut.
Vahabzadə met een sublieme pass. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli passt de bal in één keer door. Mehdiyev is nu in balbezit. Mehdiyev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli passt de bal zonder na te denken. Rəhimli is nu in balbezit. Rəhimli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Babayev de bal onder controle te krijgen. Zərbəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Qarayev met de inworp. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli geeft de bal voor. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Vəliyev rent richting de bal. Lütfəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vəliyev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vəliyev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Əkbərov speelt de bal door. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Nəcəfoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rəhimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəhimli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nəcəfoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfoğlu passt de bal met de wreef. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimli verovert de bal door een tackle van achteren. Rəhimli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karinoy Qorxaqlar 35%, QPR1 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karinoy Qorxaqlar - QPR1 0:0