Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kəndçi Qaqalar Baku FK
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


13e minuut.
Əlisoy met een snelle inworp. Sənani is nu in balbezit. Sənani passt de bal met de wreef. Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həziyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Diniyev is nu in balbezit. Diniyev passt de bal in één keer door. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov draait met de bal, schiet en ... Şahbazov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Atakişiyev is nu in balbezit. Mustafayev verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafayev met een sublieme pass. Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həziyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - Baku FK 0:1

43e minuut.
Alayov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alayov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eminov rent richting de bal. Eminov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kəndçi Qaqalar - Baku FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 44%, Baku FK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kəndçi Qaqalar - Baku FK 1:1

58e minuut.
Daar is Atakişiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atakişiyev geeft een hoge lob. Daar is Xəlilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Xəlilli probeert naar een medespeler te passen. Cahangirzadə rent richting de bal. Cahangirzadə met een sublieme pass. Həziyev rent richting de bal. Həziyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Xanbabayev trapt de bal weg. Alayov kopt de bal weg. Sənani heeft problemen om de bal te vangen. Eminov rent richting de bal. Eminov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Əlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev onderschept slim de pass. Diniyev met een sublieme pass. Eminov is nu in balbezit. Eminov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 42%, Baku FK 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kəndçi Qaqalar - Baku FK 1:1