Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.05
  • Stadion: qs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2915
qs Möcüzəvi Döyüşçülər
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Qusarçaylı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alxas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramlı passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Talıb geeft een lange en hoge pass. Daar is Əsədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəmşidov begaat een overtreding. Cəmşidov krijgt een gele kaart. Əsədov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Balaşzadə neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Xəzər probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Alxas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Qusarçaylı ... Strafschop! Alxas raakt geblesseerd tijdens het duel. Bayramlı zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kazımzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
qs - Möcüzəvi Döyüşçülər 1:0

39e minuut.
Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov geeft de bal voor. Talıb speelt de bal door. Əsədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qs 62%, Möcüzəvi Döyüşçülər 38%.
qs - Möcüzəvi Döyüşçülər 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Vəlimətov de bal. Vəlimətov passt de bal in één keer door. Əsədov rent richting de bal. Əsədov schiet op doel. Cəmşidov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İldırımoğlu met een snelle inworp. Talıb probeert naar een medespeler te passen. Heydərov rent richting de bal. Heydərov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Heydərov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Məmmədsoy heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanov rent richting de bal. Qurbanov draait met de bal, schiet en ... Daar is Qusarçaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazımzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qs 38%, Möcüzəvi Döyüşçülər 62%.
qs - Möcüzəvi Döyüşçülər 1:0