Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cirtdan PFK Boyük Boranılar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nemətov rent richting de bal. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov begaat een overtreding. Şükürov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Aranlı geeft een hoge lob. Heydərov heeft problemen om de bal te vangen. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi haalt uit met een fantastische trap. Dumitrache probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aranlı zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Süleymanlı de bal. Brodeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cirtdan PFK - Boyük Boranılar 0:1

39e minuut.
Lütfəliyev speelt de bal door. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi haalt uit met een fantastische trap. Allocca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cirtdan PFK - Boyük Boranılar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cirtdan PFK 64%, Boyük Boranılar 36%.
Cirtdan PFK - Boyük Boranılar 0:2

47e minuut.
Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Aranlı rent richting de bal. Şerbănescu begaat een overtreding. Aranlı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

49e minuut.
Maniyev onderschept slim de pass. Seyidbəyli rent richting de bal. Met opzet legt Eldarov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eldarov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Şerbănescu met een sublieme pass. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniyev onderschept slim de pass. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lütfəliyev onderschept slim de pass. Lütfəliyev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şükürov de bal. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli schiet op doel. Əzimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Doeltrap. Əzimov met een harde bal richting middenveld. Heydərov kopt de bal weg. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. Balaşzadə is nu in balbezit. Balaşzadə draait met de bal, schiet en ... Şirinov rent richting de bal. Şirinov geeft de bal voor. Allocca bokst de bal weg.

64e minuut.
İbişov kopt de bal weg. Cəmşidov controleert de bal met de borst. Maniyev rent richting de bal. Maniyev draait met de bal, schiet en ... Əzimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Şerbănescu passt de bal zonder na te denken. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi speelt de bal door. Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə haalt uit met een fantastische trap. Allocca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu passt de bal met de wreef. Cəmşidov rent richting de bal. Maniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Maniyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maniyev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov speelt de bal door. Heydərov rent richting de bal. Tanrıverdi verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıverdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cirtdan PFK 50%, Boyük Boranılar 50%.
Cirtdan PFK - Boyük Boranılar 0:2