Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABN Kəpənəklər Arazlı Dəcəllər
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Behbudov geeft de bal voor. Məhəmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərli begaat een overtreding. Məhəmmədov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Məhəmmədov kan niet meer verder spelen. Cəfəroğlu komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov onderschept slim de pass. Xəlilli onderschept slim de pass. Pərvizzadə rent richting de bal. Pərvizzadə haalt uit met een fantastische trap. Həsənov bokst de bal weg.

36e minuut.
Qeybullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşqun met een sublieme pass. Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pərvizzadə haalt uit met een fantastische trap. Mahmudov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Həsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ABN Kəpənəklər - Arazlı Dəcəllər 0:1

37e minuut.
Cəfəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Atakişiyev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xəlilli. Xəlilli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABN Kəpənəklər 54%, Arazlı Dəcəllər 46%.
ABN Kəpənəklər - Arazlı Dəcəllər 0:1

55e minuut.
Mahmudov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdulla met de inworp. Xəlilli is nu in balbezit. Xəlilli geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həziyev geeft een lange en hoge pass. Ağabəyov heeft problemen om de bal te vangen. Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pərvizzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Muradlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maniyev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABN Kəpənəklər 49%, Arazlı Dəcəllər 51%.
ABN Kəpənəklər - Arazlı Dəcəllər 0:1