Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Texniki Aslanlar Karlo FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nəsirli met een sublieme pass. Qafarzadə kan de bal niet met de borst controleren. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Aslanlar - Karlo FC 1:0

13e minuut.
Əhmədoğlu is nu in balbezit. Mehdiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əhmədoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Əhmədoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nəzərov heeft problemen om de bal te vangen. Rəsullu verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsullu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sultanov rent richting de bal. Mustafayev onderschept slim de pass. Mustafayev passt de bal in één keer door. Rəsullu is nu in balbezit. Rəsullu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Mehdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehdiyev draait met de bal, schiet en ... Qafarzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımov verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımov met een sublieme pass. Sultanov is nu in balbezit. Sultanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texniki Aslanlar 49%, Karlo FC 51%.
Texniki Aslanlar - Karlo FC 1:0

64e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Qasımoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qasımov. Qasımov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Nəsirli de bal. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Texniki Aslanlar - Karlo FC 2:0

74e minuut.
Mehdiyev rent richting de bal. Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Əhmədoğlu met de inworp. Qasımov is nu in balbezit. Qasımov passt de bal in één keer door. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov passt de bal zonder na te denken. Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirli schiet op doel. Nəsirli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texniki Aslanlar 55%, Karlo FC 45%.
Texniki Aslanlar - Karlo FC 2:0