Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.05
  • Stadion: qs Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3095
qs Kəndçi Qaqalar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Fərəcov geeft de bal voor. Heydərov kopt de bal weg. Tofiqli rent richting de bal. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tofiqli passt de bal met de wreef. Alxas rent richting de bal. Rzayev begaat een overtreding. Rzayev krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bayramlı is nu in balbezit. Bayramlı passt de bal zonder na te denken. Allahyarlı rent richting de bal. Qurbanov onderschept slim de pass. Qurbanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Qəzənfərov heeft problemen om de bal te vangen. Bayramlı is nu in balbezit. Bayramlı met een sublieme pass. Qurbanov rent richting de bal. Qurbanov schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Haqverdiyev geeft een hoge lob. Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov passt de bal in één keer door. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzayev rent richting de bal. Rzayev passt de bal zonder na te denken. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qs 42%, Kəndçi Qaqalar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qs - Kəndçi Qaqalar 0:0

47e minuut.
Bayramlı rent richting de bal. Tahirli onderschept slim de pass. Tahirli probeert naar een medespeler te passen. Qurbanov rent richting de bal. Qurbanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Fərəcov geeft de bal voor. Inworp. Alayov met een snelle inworp. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Allahyarlı geeft de bal voor. Atakişiyev heeft problemen om de bal te vangen. Atakişiyev geeft een hoge lob. Eminov rent richting de bal. Eminov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
qs - Kəndçi Qaqalar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qs 58%, Kəndçi Qaqalar 42%.
qs - Kəndçi Qaqalar 0:1