Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kəndçi Qaqalar Möcüzəvi Döyüşçülər
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Cəfərli verovert de bal door een tackle van achteren. Cəfərli met een sublieme pass. Məmmədsoy is nu in balbezit. Eminov onderschept slim de pass. Eminov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - Möcüzəvi Döyüşçülər 1:0

5e minuut.
Verdixanov probeert naar een medespeler te passen. Əsədov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atakişiyev. Atakişiyev krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Verdixanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abbasoğlu komt het veld opgelopen. Abbasoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balaşzadə is nu in balbezit. Balaşzadə geeft een hoge lob. Əsədov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kəndçi Qaqalar - Möcüzəvi Döyüşçülər 1:1

21e minuut.
Inworp. Cəfərli met de inworp. Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə geeft een hoge lob. Əsədov is nu in balbezit. Paal! Daar is Əsədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Atakişiyev is nu in balbezit. Abbasoğlu onderschept slim de pass. Abbasoğlu met een sublieme pass. Əsədov rent richting de bal. Əsədov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - Möcüzəvi Döyüşçülər 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 54%, Möcüzəvi Döyüşçülər 46%.
Kəndçi Qaqalar - Möcüzəvi Döyüşçülər 1:2

67e minuut.
Diniyev rent richting de bal. Diniyev passt de bal zonder na te denken. İldırımoğlu is nu in balbezit. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Balaşzadə draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Xanbabayev trapt de bal weg. Eminov rent richting de bal. Eminov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kəndçi Qaqalar - Möcüzəvi Döyüşçülər 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 40%, Möcüzəvi Döyüşçülər 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kəndçi Qaqalar - Möcüzəvi Döyüşçülər 2:2