Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyük Boranılar ABN Kəpənəklər
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Eldarov met een sublieme pass. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə probeert naar een medespeler te passen. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi schiet op doel. Həsənov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük Boranılar - ABN Kəpənəklər 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Cəfəroğlu de bal. Atakişiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eldarov. Eldarov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Behbudov onderschept slim de pass. Behbudov passt de bal zonder na te denken. Cəfəroğlu rent richting de bal. Cəfəroğlu schiet op doel. Cəmşidov heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boyük Boranılar - ABN Kəpənəklər 1:1

23e minuut.
Eldarov rent richting de bal. Eldarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Balaşzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Coşqun is nu in balbezit. Coşqun met een sublieme pass. Cəfəroğlu rent richting de bal. Atakişiyev is nu in balbezit. Atakişiyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Əlizadə met een sublieme pass. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi met een sublieme pass. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük Boranılar - ABN Kəpənəklər 2:1

44e minuut.
Əzimov trapt de bal weg. Daar is Behbudov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaşzadə speelt de bal door. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük Boranılar - ABN Kəpənəklər 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyük Boranılar 54%, ABN Kəpənəklər 46%.
Boyük Boranılar - ABN Kəpənəklər 3:1

49e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi passt de bal met de wreef. Şirinov speelt de bal door. Balaşzadə is nu in balbezit. Balaşzadə schiet op doel. Həsənov bokst de bal weg.

52e minuut.
Cəfəroğlu is nu in balbezit. Əmirsoy onderschept slim de pass. Əmirsoy geeft de bal voor. Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük Boranılar - ABN Kəpənəklər 4:1

72e minuut.
Balaşzadə onderschept slim de pass. Balaşzadə speelt de bal door. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyük Boranılar 41%, ABN Kəpənəklər 59%.
Boyük Boranılar - ABN Kəpənəklər 4:1