Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.06
  • Stadion: Mia Magia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14800
Drago Magia SC Forza Neftçi
Angel`s Wings LR Tactiek Neftçi 3-5-2
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 32.6
average Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Brenden speelt de bal door. Gera is nu in balbezit. Jindra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jindra krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kokaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz geeft de bal voor. Zuping kopt de bal weg. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Brenden is nu in balbezit. Bakalarz verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalarz speelt de bal door. Zuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuping geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Zuping zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakalarz geeft een hoge lob. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Rodera met de inworp. Nəsiboğlu met een sublieme pass. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drago Magia SC 34%, Forza Neftçi 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drago Magia SC - Forza Neftçi 0:0

46e minuut.
Cousens komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zuping geeft een lange en hoge pass. Ciobotaru probeert naar een medespeler te passen. Bakalarz kopt de bal weg. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rodera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drago Magia SC - Forza Neftçi 1:0

65e minuut.
Rodera geeft de bal voor. Jindra kopt de bal weg. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago Magia SC - Forza Neftçi 2:0

71e minuut.
Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha passt de bal met de wreef. Amiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago Magia SC - Forza Neftçi 3:0

78e minuut.
Nəsiboğlu probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu is nu in balbezit. Zuping rent richting de bal. Zuping haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jindra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Halfon de bal. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago Magia SC - Forza Neftçi 4:0

84e minuut.
Jindra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakalarz kan de bal niet met de borst controleren. Bakalarz geeft de bal voor. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drago Magia SC 33%, Forza Neftçi 67%.
Drago Magia SC - Forza Neftçi 4:0