Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyük İblislər Drago Magia SC
Normal Tactiek Angel`s Wings LR
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 33.3
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Seyidzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Małocha rent richting de bal. Małocha geeft een lange en hoge pass. Oxford rent richting de bal. Oxford geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Umudov geeft een hoge lob. Amiloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Xanlarov is nu in balbezit. Amiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Małocha met de inworp. Oxford is nu in balbezit. Oxford geeft de bal voor. Zuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuping schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük İblislər - Drago Magia SC 0:1

14e minuut.
Əlizadə rent richting de bal. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz passt de bal in één keer door. Zuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuping passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Oxford de bal. Oxford passt de bal met de wreef. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel. Türkoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zuping is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük İblislər - Drago Magia SC 0:2

24e minuut.
Bakalarz geeft een hoge lob. Umudov heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel. Türkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük İblislər - Drago Magia SC 0:3

27e minuut.
Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanlarov is nu in balbezit. Małocha verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalarz geeft een hoge lob. Amiloğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türkoğlu trapt de bal weg. Bakalarz kopt de bal weg. Daar is Amiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zuping geeft een lange en hoge pass. Amiloğlu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fətullayev ... Strafschop! Amiloğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Amiloğlu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük İblislər - Drago Magia SC 0:4

33e minuut.
Klungelig pakt Bakalarz de bal. Bakalarz passt de bal in één keer door. Umudov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Səlimov de bal. Bakalarz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Małocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyük İblislər 73%, Drago Magia SC 27%.
Boyük İblislər - Drago Magia SC 0:4

55e minuut.
Klungelig pakt Zuping de bal. Zuping met een sublieme pass. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu onderschept slim de pass. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Türkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Türkoğlu is nu in balbezit. Zuping onderschept slim de pass. Zuping probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zuping onderschept slim de pass. Zuping geeft de bal voor. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu onderschept slim de pass. Umudov met een sublieme pass. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Səlimov geeft een hoge lob. Inworp. Bakalarz met een snelle inworp. Zuping rent richting de bal. Zuping geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bakalarz verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalarz geeft de bal voor. Umudov heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Xanlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanlarov speelt de bal door. Nəsiboğlu met een sublieme pass. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Türkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Amiloğlu is nu in balbezit. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu onderschept slim de pass. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyük İblislər - Drago Magia SC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyük İblislər 71%, Drago Magia SC 29%.
Boyük İblislər - Drago Magia SC 0:5