Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.06
  • Stadion: Mia Magia
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9069
Drago Magia SC Fenerbahce190000000007
Angel`s Wings LR Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 18.2
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Doeltrap. İbrahimli trapt de bal weg van het doel. Süleymanoğlu kopt de bal weg. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Qusarçaylı heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimli bokst de bal weg. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakalarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qusarçaylı speelt de bal door. Bakalarz geeft de bal voor. Amiloğlu springt en kopt de bal. İbrahimli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Jindra controleert de bal met de borst. Jindra geeft de bal voor. Klungelig pakt Zəfərli de bal. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Jindra geeft de bal voor. Oxford kopt de bal weg. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu controleert de bal met de borst. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz met een sublieme pass. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. İbrahimli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago Magia SC - Fenerbahce190000000007 1:0

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bakalarz zal de hoekschop nemen. Həsənov kopt de bal weg. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drago Magia SC - Fenerbahce190000000007 2:0

34e minuut.
Süleymanoğlu is nu in balbezit. Bakalarz verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalarz met een sublieme pass. Daar is Amiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Səfərov geeft een lange en hoge pass. Oxford probeert de bal aan de voet te houden. Bakalarz kopt de bal weg. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Oxford rent richting de bal. Met opzet legt Səfərov zijn tegenspeler op de grond. Oxford is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakalarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuping haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drago Magia SC 25%, Fenerbahce190000000007 75%.
Drago Magia SC - Fenerbahce190000000007 2:0

46e minuut.
Daar is Hüseynzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hüseynzadə zijn tegenspeler op de grond. Hüseynzadə is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Nəsiboğlu passt de bal met de wreef. Bakalarz speelt de bal door. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel. İbrahimli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
İbrahimli trapt de bal weg. Bakalarz kopt de bal weg. Səfərov heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Cəfərsoy de bal. Jindra rent richting de bal. Jindra passt de bal in één keer door. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Şıxqayıbov is nu in balbezit. Jindra onderschept slim de pass. Jindra passt de bal met de wreef. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago Magia SC - Fenerbahce190000000007 3:0

76e minuut.
Süleymanoğlu is nu in balbezit. Amiloğlu onderschept slim de pass. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jindra rent richting de bal. Jindra geeft een hoge lob. Zəfərli probeert de bal met de borst te controleren. Zuping rent richting de bal. Zuping haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nəsiboğlu geeft de bal voor. Zuping rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bakalarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zuping maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago Magia SC - Fenerbahce190000000007 4:0

81e minuut.
Şıxqayıbov speelt de bal door. Klungelig pakt Süleymanoğlu de bal. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drago Magia SC 17%, Fenerbahce190000000007 83%.
Drago Magia SC - Fenerbahce190000000007 4:0