Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.06
  • Stadion: Bakcell Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15206
Forza Neftçi Boyük İblislər
Neftçi 3-5-2 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kokaia speelt de bal door. Gera is nu in balbezit. Gera passt de bal in één keer door. Grodzki rent richting de bal. Grodzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Səlimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera verovert de bal door een tackle van achteren. Grodzki is nu in balbezit. Gera heeft problemen om de bal te vangen. Gera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fətullayev geeft een lange en hoge pass. Pirri kopt de bal weg. Gera rent richting de bal. Brenden is nu in balbezit. Brenden geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Boyük İblislər 1:0

23e minuut.
Pirri speelt de bal door. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov passt de bal in één keer door. Gera is nu in balbezit. Gera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gera is nu in balbezit. Gera haalt uit met een fantastische trap. Fətullayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Xanlarov passt de bal in één keer door. Inworp. Drangov met de inworp. Gera is nu in balbezit. Gera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Əlizadə de bal onder controle te krijgen. Kokaia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Səlimov. Səlimov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Fətullayev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drangov met de inworp. Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fətullayev kopt de bal weg. Əlizadə rent richting de bal. Gera begaat een overtreding. Gera krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gera is nu in balbezit. Gera passt de bal met de wreef. Grodzki rent richting de bal. Grodzki draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Boyük İblislər 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 40%, Boyük İblislər 60%.
Forza Neftçi - Boyük İblislər 2:0

48e minuut.
Pirri passt de bal zonder na te denken. Nəsiroğlu rent richting de bal. Nəsiroğlu geeft een hoge lob. Grodzki heeft problemen om de bal te vangen. Grodzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Boyük İblislər 3:0

52e minuut.
Pirri met een sublieme pass. Gera rent richting de bal. Grodzki met een sublieme pass. Gera is nu in balbezit. Gera draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Rodera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov met een sublieme pass. Gera rent richting de bal. Gera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kokaia passt de bal in één keer door. Brenden met een sublieme pass. Grodzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gera rent richting de bal. Gera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Boyük İblislər 4:0

62e minuut.
Səlimov met een sublieme pass. Kokaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokaia passt de bal zonder na te denken. Grodzki rent richting de bal. Grodzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kokaia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grodzki heeft problemen om de bal te vangen. Səlimov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grodzki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grodzki neemt zijn aanloop. Türkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Boyük İblislər 5:0

75e minuut.
Seyidzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayramov is nu in balbezit. Pirri verovert de bal door een tackle van achteren. Pirri met een sublieme pass. Umudov geeft de bal voor. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Grodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzki passt de bal met de wreef. Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Boyük İblislər 6:0

88e minuut.
Bayramov passt de bal met de wreef. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev rent richting de bal. Gera is nu in balbezit. Gera schiet op doel. Türkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 33%, Boyük İblislər 67%.
Forza Neftçi - Boyük İblislər 6:0