Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.06
  • Stadion: Quick Boys Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2885
Quick Boys garabag
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Şeyxzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nərimanbəyov komt het veld opgelopen. Orucoğlu met de inworp. Zərgərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zərgərli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Əmirbəyov is nu in balbezit. Nərimanbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Nərimanbəyov passt de bal met de wreef. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - garabag 1:0

32e minuut.
Şərifoğlu rent richting de bal. Xanəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Xanəliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yusifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev speelt de bal door. Məhəmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhəmmədli schiet op doel. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quick Boys 56%, garabag 44%.
Quick Boys - garabag 1:0

52e minuut.
Əmirbəyov geeft de bal voor. Rəsulzadə probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muradlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quick Boys - garabag 1:1

53e minuut.
Xanəliyev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zülfüqarlı komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rəsulzadə de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli passt de bal in één keer door. Əmirbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - garabag 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quick Boys 54%, garabag 46%.
Quick Boys - garabag 2:1