Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.06
  • Stadion: Quick Boys Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3099
Quick Boys Drago Magia SC
442 Tactiek Angel`s Wings LR
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 38.2
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zərgərli geeft een hoge lob. Jindra probeert de bal met de borst te controleren. Jindra met een sublieme pass. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jindra verovert de bal door een tackle van achteren. Jindra passt de bal met de wreef. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel. Bəndəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:1

16e minuut.
Orucoğlu is nu in balbezit. Orucoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bakalarz met een snelle inworp. Oxford geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:2

18e minuut.
Allahyarlı probeert naar een medespeler te passen. Zərgərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Bəndəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Muradlı de bal. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Bəndəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nəsiboğlu probeert naar een medespeler te passen. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zuping verovert de bal door een tackle van achteren. Zuping speelt de bal door. Qasımoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Bəndəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Inworp. Bakalarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jindra is nu in balbezit. Jindra geeft een lange en hoge pass. Amiloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Bəndəliyev bokst de bal weg. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bəndəliyev trapt de bal weg. Bakalarz kopt de bal weg. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:3

41e minuut.
Şirinov rent richting de bal. Şirinov passt de bal zonder na te denken. Amiloğlu rent richting de bal. Oxford rent richting de bal. Bakalarz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu onderschept slim de pass. Amiloğlu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zuping onderschept slim de pass. Zuping speelt de bal door. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz geeft een hoge lob. Amiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Bəndəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quick Boys 77%, Drago Magia SC 23%.
Quick Boys - Drago Magia SC 0:4

51e minuut.
Bakalarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amiloğlu rent richting de bal. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:5

52e minuut.
Bakalarz verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalarz passt de bal in één keer door. Zuping rent richting de bal. Klungelig pakt Amiloğlu de bal. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:6

58e minuut.
Orucoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Orucoğlu geeft een lange en hoge pass. Zuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuping haalt uit met een fantastische trap. Bəndəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:7

69e minuut.
Nəsiboğlu speelt de bal door. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz passt de bal met de wreef. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gallardo Martínez passt de bal zonder na te denken. Zuping rent richting de bal. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuping onderschept slim de pass. Zuping draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zuping rent richting de bal. Zuping geeft een lange en hoge pass. Oxford bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxford draait met de bal, schiet en ... Bəndəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:8

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muradlı met een harde bal richting middenveld. Jindra kopt de bal weg. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

88e minuut.
Muradlı is nu in balbezit. Bakalarz onderschept slim de pass. Bakalarz met een sublieme pass. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - Drago Magia SC 0:9

89e minuut.
Amiloğlu passt de bal zonder na te denken. Jindra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zuping de bal. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz geeft een lange en hoge pass. Bəndəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quick Boys 83%, Drago Magia SC 17%.
Quick Boys - Drago Magia SC 0:9