Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loud Academy Friendly Tortoises
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Salifu geeft een hoge lob. Kayede is nu in balbezit. Berko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kayede wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kayede kan niet meer verder spelen. Berko geeft een lange en hoge pass. Pare komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Taylor geeft een lange en hoge pass. Aiz rent richting de bal. Aiz passt de bal in één keer door. Sam rent richting de bal. Sam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loud Academy - Friendly Tortoises 1:0

6e minuut.
Naawu met een snelle inworp. Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub met een sublieme pass. Croffie is nu in balbezit. Croffie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Quainoo kopt de bal weg. Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub speelt de bal door. Klungelig pakt Azumah de bal. Azumah geeft een hoge lob. Danladi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Croffie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loud Academy - Friendly Tortoises 1:1

28e minuut.
Bani is nu in balbezit. Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adarkwa probeert naar een medespeler te passen. Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Croffie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loud Academy - Friendly Tortoises 1:2

31e minuut.
Yacub verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor passt de bal zonder na te denken. Aiz is nu in balbezit. Aiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Obeng-Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Azumah onderschept slim de pass. Azumah probeert naar een medespeler te passen. Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Croffie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Danladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loud Academy 44%, Friendly Tortoises 56%.
Loud Academy - Friendly Tortoises 1:2

55e minuut.
Azumah onderschept slim de pass. Azumah geeft een lange en hoge pass. Adnan heeft problemen om de bal te vangen. Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Croffie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Loud Academy - Friendly Tortoises 1:3

59e minuut.
Obeng-Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub verovert de bal door een tackle van achteren. Yacub probeert naar een medespeler te passen. Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Croffie schiet op doel. Danladi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

74e minuut.
Polo is nu in balbezit. Salifu rent richting de bal. Salifu passt de bal in één keer door. Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Loud Academy - Friendly Tortoises 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loud Academy 52%, Friendly Tortoises 48%.
Loud Academy - Friendly Tortoises 2:3