Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Power Bears Glorious Kittens
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Osei passt de bal in één keer door. Pare rent richting de bal. Pare probeert naar een medespeler te passen. Essuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Essuman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari met een sublieme pass. Boadu is nu in balbezit. Boadu draait met de bal, schiet en ... Nyarko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Bears - Glorious Kittens 1:0

8e minuut.
Asante is nu in balbezit. Isaaka rent richting de bal. Asante maakt een afschuwelijke overtreding. Asante krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Inworp. Manu met een snelle inworp. Adu-Amofah met een sublieme pass. Boadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadu schiet op doel. Nyarko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Bears - Glorious Kittens 2:0

30e minuut.
Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari passt de bal met de wreef. Osei-Antwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadu verovert de bal door een tackle van achteren. Boadu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Pare de bal. Pare speelt de bal door. Essuman rent richting de bal. Essuman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Kwadwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomotey rent richting de bal. Kwadwo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwadwo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Isaaka is nu in balbezit. Asante bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaaka onderschept slim de pass. Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Bears 55%, Glorious Kittens 45%.
Power Bears - Glorious Kittens 2:0

68e minuut.
Massah probeert naar een medespeler te passen. Asante rent richting de bal. Asante passt de bal met de wreef. Essuman is nu in balbezit. Essuman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gawu met een harde bal richting middenveld. Lomotey kopt de bal weg. Asante speelt de bal door. Essuman heeft problemen om de bal te vangen. Essuman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dzanie kopt de bal weg. Kwadwo heeft problemen om de bal te vangen. Isaaka begaat een overtreding. Isaaka krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Boadu passt de bal in één keer door. Osei is nu in balbezit. Osei probeert naar een medespeler te passen. Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nyarko niet meer kan verder spelen. Sampene komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Osei-Antwi rent richting de bal. Boadu onderschept slim de pass. Sangari is nu in balbezit. Sangari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Bears 43%, Glorious Kittens 57%.
Power Bears - Glorious Kittens 2:0