Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Kittens Friendly Tortoises
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Asante rent richting de bal. Berko verovert de bal door een tackle van achteren. Berko passt de bal zonder na te denken. Croffie rent richting de bal. Croffie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Naawu kopt de bal weg. Amadu is nu in balbezit. Amadu met een sublieme pass. Croffie rent richting de bal. Croffie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Osei-Antwi rent richting de bal. Osei-Antwi passt de bal met de wreef. Daar is Amadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croffie is nu in balbezit. Croffie schiet op doel. Sampene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Kittens 61%, Friendly Tortoises 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Kittens - Friendly Tortoises 0:0

50e minuut.
Azumah rent richting de bal. Azumah geeft de bal voor. Klungelig pakt Osei-Antwi de bal. Croffie is nu in balbezit. Croffie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kwadwo met een sublieme pass. Simons rent richting de bal. Kwadwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo schiet op doel. Essuman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Nkrumah passt de bal zonder na te denken. Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowadah rent richting de bal. Azumah bereikt de bal nog maar net als eerste. Azumah geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Yacub verovert de bal door een tackle van achteren. Sowadah is nu in balbezit. Yacub onderschept slim de pass. Yacub geeft een hoge lob. Daar is Gawu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Kittens - Friendly Tortoises 0:1

85e minuut.
Amadu speelt de bal door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azumah. Azumah krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Naawu de bal. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Naawu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naawu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Kittens 57%, Friendly Tortoises 43%.
Glorious Kittens - Friendly Tortoises 0:1