Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:27
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Tisha Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9212
Tisha Cuddly Bulldogs
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 19.4
very good Schieten poor
solid Passen hopeless
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Shaibu trapt de bal weg. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado probeert naar een medespeler te passen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ... Shaibu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster probeert naar een medespeler te passen. Daar is Preciado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preciado met een sublieme pass. Cícha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Cuddly Bulldogs 1:0

27e minuut.
Sakora is nu in balbezit. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado passt de bal met de wreef. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Preciado probeert de bal aan de voet te houden. Foster is nu in balbezit. Foster probeert naar een medespeler te passen. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shaibu probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Alhassan is nu in balbezit. Alhassan passt de bal zonder na te denken. Agyemang is nu in balbezit. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado schiet op doel. Shaibu bokst de bal weg.

38e minuut.
Ahorlu rent richting de bal. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado geeft de bal voor. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Cuddly Bulldogs 2:0

41e minuut.
Ahorlu heeft problemen om de bal te vangen. Preciado rent richting de bal. Preciado met een sublieme pass. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel. Shaibu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Foster kopt de bal weg. Cícha is nu in balbezit. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Cuddly Bulldogs 3:0

44e minuut.
Agyemang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hrust met een snelle inworp. Daar is Preciado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hrust met een sublieme pass. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster passt de bal in één keer door. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Shaibu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 19%, Cuddly Bulldogs 81%.
Tisha - Cuddly Bulldogs 3:0

48e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Hrust geeft een lange en hoge pass. Cícha heeft problemen om de bal te vangen. Cícha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pitu passt de bal met de wreef. Eerdekens rent richting de bal. Eerdekens geeft een lange en hoge pass. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Cuddly Bulldogs 4:0

58e minuut.
Sakora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Preciado rent richting de bal. Aidoo probeert naar een medespeler te passen. Eerdekens is nu in balbezit. Eerdekens geeft de bal voor. Cícha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Cuddly Bulldogs 5:0

63e minuut.
Ponce met de inworp. Pitu speelt de bal door. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel. Shaibu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Cuddly Bulldogs 6:0

68e minuut.
Shaibu trapt de bal weg. Foster kopt de bal weg. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ponce passt de bal zonder na te denken. Pitu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cícha de bal. Preciado is nu in balbezit. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Diaconeasa komt het veld opgelopen. Shaibu trapt de bal weg. Boadi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cícha de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Ruz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pelczarski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Pelczarski de bal. Preciado is nu in balbezit. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski draait met de bal, schiet en ... Shaibu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shaibu trapt de bal weg van het doel. Foster kopt de bal weg. Pelczarski kan de bal niet met de borst controleren. Pelczarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hrust met de inworp. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. Shaibu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Boadi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrust met de inworp. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cudjoe trapt de bal weg van het doel. Foster kopt de bal weg. Preciado kan de bal niet met de borst controleren. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Cuddly Bulldogs 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 27%, Cuddly Bulldogs 73%.
Tisha - Cuddly Bulldogs 7:0