Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wacky Cougars Spectacular Sharks
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hammond passt de bal in één keer door. Abubakari is nu in balbezit. Abubakari met een sublieme pass. Ekezie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekezie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Lawson de bal. Hanson rent richting de bal. Lawson begaat een overtreding. Lawson krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Toure met een sublieme pass. Ekezie is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Boakye ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Boakye naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ekezie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Abubakari neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Spectacular Sharks 1:0

21e minuut.
Husein kopt de bal weg. Daar is Toure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asare begaat een overtreding. Toure moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Toure kan niet meer verder spelen. Nyako komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Tanko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyako is nu in balbezit. Nyako geeft de bal voor. Ekezie rent richting de bal. Ekezie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yakinu geeft een hoge lob. Hammond kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ekezie de bal onder controle te krijgen. Ekezie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Spectacular Sharks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky Cougars 41%, Spectacular Sharks 59%.
Wacky Cougars - Spectacular Sharks 2:0

57e minuut.
Kumi onderschept slim de pass. Kumi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Amankwa de bal onder controle te krijgen. Ekezie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekezie draait met de bal, schiet en ... Kwesi bokst de bal weg.

60e minuut.
Yaw probeert de bal met de borst te controleren. Abubakari is nu in balbezit. Abubakari passt de bal zonder na te denken. Ekezie rent richting de bal. Ekezie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sulemana geeft een hoge lob. Ekezie kopt de bal weg. Klungelig pakt Van de Ven de bal. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Asare kopt de bal weg. Daar is Lawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulemana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulemana krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Agblexo de bal. Kumi verovert de bal door een tackle van achteren. Kumi geeft een hoge lob. Hammond rent richting de bal. Hammond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky Cougars 44%, Spectacular Sharks 56%.
Wacky Cougars - Spectacular Sharks 2:0