Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Youth Horses Tisha
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Sarna probeert naar een medespeler te passen. Eerdekens rent richting de bal. Foley begaat een overtreding. Foley krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Foster geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gawu de bal onder controle te krijgen. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Cícha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foley is nu in balbezit. Cícha onderschept slim de pass. Preciado rent richting de bal. Preciado schiet op doel. Coleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Eerdekens passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal zonder na te denken. Preciado is nu in balbezit. Preciado draait met de bal, schiet en ... Coleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Foley de bal. Schandorf onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:1

15e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster geeft een hoge lob. Gawu heeft problemen om de bal te vangen. Cícha onderschept slim de pass. Cícha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:2

22e minuut.
Foley rent richting de bal. Foley speelt de bal door. Klungelig pakt Ekezie de bal. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Coleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gawu kopt de bal weg. Inworp. Eerdekens met een snelle inworp. Preciado is nu in balbezit. Preciado geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Schandorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:3

27e minuut.
Foley is nu in balbezit. Foley passt de bal in één keer door. Ekezie bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Hrust speelt de bal door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster geeft een lange en hoge pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:4

35e minuut.
Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado met een sublieme pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:5

39e minuut.
Sarna is nu in balbezit. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sarna zijn tegenspeler op de grond. Sarna krijgt een gele kaart. Debrah raakt geblesseerd tijdens het duel. Sani met een snel genomen vrije trap. Debrah rent richting de bal. Debrah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Eerdekens geeft de bal voor. Cícha kopt de bal weg. Daar is Preciado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Horses 81%, Tisha 19%.
Youth Horses - Tisha 0:5

48e minuut.
Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek onderschept slim de pass. Bajorek met een sublieme pass. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:6

51e minuut.
Eerdekens met de inworp. Preciado is nu in balbezit. Foley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Preciado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preciado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Eerdekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. Preciado speelt de bal door. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:7

60e minuut.
Pitu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een lange en hoge pass. Hrust rent richting de bal. Hrust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sarna probeert naar een medespeler te passen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekezie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha onderschept slim de pass. Cícha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sani passt de bal zonder na te denken. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster passt de bal in één keer door. Hrust geeft de bal voor. Cícha maakt een snoekduik en kopt de bal. Coleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:8

66e minuut.
Klungelig pakt Eerdekens de bal. Gawu onderschept slim de pass. Gawu probeert naar een medespeler te passen. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Coleman met een harde bal richting middenveld. Preciado met een sublieme pass. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust geeft een hoge lob. Cícha maakt een snoekduik en kopt de bal. Coleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Doeltrap. Diaconeasa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelczarski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coleman trapt de bal weg. Foster kopt de bal weg. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. Coleman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Doeltrap. Schandorf trapt de bal weg. Foster kopt de bal weg. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust geeft een hoge lob. Ekezie verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pelczarski de bal. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hrust rent richting de bal. Hrust geeft de bal voor. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ekezie de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Horses - Tisha 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Horses 78%, Tisha 22%.
Youth Horses - Tisha 0:9