Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wacky Cougars Sport Boys Atletic
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten excellent
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Abubakari rent richting de bal. Ekezie rent richting de bal. Abubakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekezie rent richting de bal. Ekezie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Hammond passt de bal met de wreef. Rosołowski is nu in balbezit. Husein is nu in balbezit. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Badu onderschept slim de pass. Badu geeft een hoge lob. Rosołowski kan de bal niet met de borst controleren. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Larbi-Darko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:1

16e minuut.
Ogbeche speelt de bal door. Ekezie is nu in balbezit. Boga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boga krijgt een gele kaart. Ekezie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tanko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kofi met een snelle inworp. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karagiannis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kofi neemt de penalty, wat een uithaal! Paal! Larbi-Darko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:2

27e minuut.
Nyako rent richting de bal. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rosołowski de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tanko rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis passt de bal in één keer door. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel. Larbi-Darko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aryee is nu in balbezit. Aryee draait met de bal, schiet en ... Larbi-Darko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosołowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:3

41e minuut.
Nyako passt de bal zonder na te denken. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga geeft een lange en hoge pass. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Tanko de bal. Badu verovert de bal door een tackle van achteren. Badu passt de bal zonder na te denken. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky Cougars 71%, Sport Boys Atletic 29%.
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:3

47e minuut.
Ogbeche verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbeche geeft de bal voor. Daar is Nyako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Boga geeft de bal voor. Kofi kopt de bal weg. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... Larbi-Darko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:4

54e minuut.
Rosołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis is nu in balbezit. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

65e minuut.
Larbi-Darko kopt de bal weg. Hanson controleert de bal met de borst. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:5

69e minuut.
Nyako is nu in balbezit. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis met een sublieme pass. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Boga kopt de bal weg. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis passt de bal in één keer door. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel. Larbi-Darko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hanson trapt de bal weg van het doel. Daar is Ekezie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boga is nu in balbezit. Ekezie onderschept slim de pass. Ekezie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tanko probeert naar een medespeler te passen. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga passt de bal in één keer door. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:6

78e minuut.
Larbi-Darko speelt de bal door. Boga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyako. Nyako krijgt een gele kaart. Boga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aryee met een snel genomen vrije trap. Rosołowski springt en kopt de bal. Larbi-Darko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:7

88e minuut.
Daar is Nyako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyako geeft een lange en hoge pass. Kuśnierz kan de bal niet met de borst controleren. Ekezie onderschept slim de pass. Ekezie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky Cougars 62%, Sport Boys Atletic 38%.
Wacky Cougars - Sport Boys Atletic 0:7