Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lashibi Renaisance Friendly Tortoises
Amerado Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Yacub geeft de bal voor. Brown speelt de bal door. Likšys kopt de bal weg. Sampene is nu in balbezit. Sampene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 1:0

10e minuut.
Adjei geeft de bal voor. Sarpong heeft problemen om de bal te vangen. Croffie is nu in balbezit. Croffie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 1:1

13e minuut.
Owusu met een sublieme pass. Likšys is nu in balbezit. Adjei onderschept slim de pass. Sampene bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Sampene passt de bal zonder na te denken. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu geeft een hoge lob. Likšys is nu in balbezit. Likšys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Adjei speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kayede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lawson is nu in balbezit. Lawson geeft de bal voor. Tanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison passt de bal in één keer door. Sampene bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys rent richting de bal. Likšys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Sampene rent richting de bal. Sampene passt de bal in één keer door. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Yacub is nu in balbezit. Sampene verovert de bal door een tackle van achteren. Sampene probeert naar een medespeler te passen. Likšys rent richting de bal. Likšys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lashibi Renaisance 29%, Friendly Tortoises 71%.
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 2:1

47e minuut.
Lawson geeft een hoge lob. Naawu probeert de bal aan de voet te houden. Likšys is nu in balbezit. Likšys schiet op doel. Tanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 3:1

52e minuut.
Lawson heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Naawu met een snelle inworp. Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Owusu kopt de bal weg. Adarkwa is nu in balbezit. Likšys maakt een afschuwelijke overtreding. Adarkwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Adarkwa kan niet meer verder spelen. Nkrumah komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Apreotesei geeft een hoge lob. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu passt de bal zonder na te denken. Likšys rent richting de bal. Likšys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Likšys is nu in balbezit. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 4:1

64e minuut.
Croffie probeert naar een medespeler te passen. Nkrumah heeft problemen om de bal te vangen. Likšys verovert de bal door een tackle van achteren. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison geeft een hoge lob. Adjei rent richting de bal. Likšys verovert de bal door een tackle van achteren. Likšys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 5:1

83e minuut.
Lawson speelt de bal door. Owusu is nu in balbezit. Owusu speelt de bal door. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 6:1

85e minuut.
Yacub speelt de bal door. Simons rent richting de bal. Likšys is nu in balbezit. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lashibi Renaisance 30%, Friendly Tortoises 70%.
Lashibi Renaisance - Friendly Tortoises 7:1