Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuddly Bulldogs Loud Academy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Sam haalt uit met een fantastische trap. Cudjoe probeert de bal met de borst te controleren. Polo rent richting de bal. Polo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuddly Bulldogs - Loud Academy 0:1

28e minuut.
Taylor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pantsil de bal. Kayede begaat een overtreding. Kayede krijgt een gele kaart. Pantsil raakt geblesseerd tijdens het duel. Boadi met een snel genomen vrije trap. Daar is Bani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantsil rent richting de bal. Pantsil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuddly Bulldogs - Loud Academy 1:1

31e minuut.
Alhassan passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Pantsil onderschept slim de pass. Pantsil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuddly Bulldogs - Loud Academy 2:1

32e minuut.
Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polo. Agyemang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boadi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Adnan geeft de bal voor. Numo kopt de bal weg. Quainoo probeert de bal met de borst te controleren. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Sam schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cudjoe de bal onder controle te krijgen. Aiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Taylor rent richting de bal. Taylor geeft een lange en hoge pass. Pantsil rent richting de bal. Pantsil schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adnan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuddly Bulldogs - Loud Academy 3:1

44e minuut.
Taylor met een sublieme pass. Pantsil heeft problemen om de bal te vangen. Taylor is nu in balbezit. Pantsil is nu in balbezit. Pantsil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuddly Bulldogs 37%, Loud Academy 63%.
Cuddly Bulldogs - Loud Academy 3:1

55e minuut.
Taylor kopt de bal weg. Klungelig pakt Pantsil de bal. Met opzet legt Taylor zijn tegenspeler op de grond. Taylor krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Daar is Alhassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alhassan met een sublieme pass. Daar is Quainoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantsil onderschept slim de pass. Pantsil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Adnan rent richting de bal. Adnan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alhassan met de inworp. Taylor geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Danladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Polo passt de bal zonder na te denken. Taylor rent richting de bal. Taylor speelt de bal door. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil schiet op doel. Danladi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuddly Bulldogs 38%, Loud Academy 62%.
Cuddly Bulldogs - Loud Academy 3:1