Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Power Bears Idiotic Hammers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Dzanie met een snelle inworp. Isaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anobaah maakt een afschuwelijke overtreding. Anobaah krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Banini is nu in balbezit. Osei verovert de bal door een tackle van achteren. Berko bereikt de bal nog maar net als eerste. Osei onderschept slim de pass. Osei geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Isaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini onderschept slim de pass. Banini met een sublieme pass. Klungelig pakt Agbo de bal. Agbo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Bears 38%, Idiotic Hammers 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Power Bears - Idiotic Hammers 0:0

76e minuut.
Banini is nu in balbezit. Boadu verovert de bal door een tackle van achteren. Zito rent richting de bal. Boadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Adu-Amofah speelt de bal door. Lomotey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gargo. Gargo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Bears 44%, Idiotic Hammers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Power Bears - Idiotic Hammers 0:0