Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucky Marauders Daft Birds
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Poku probeert naar een medespeler te passen. Pomeyie met een sublieme pass. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Acheampong is nu in balbezit. Acheampong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Opare rent richting de bal. Pomeyie onderschept slim de pass. Debrah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pomeyie moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pomeyie kan niet meer verder spelen. Awako komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Mireku passt de bal met de wreef. Adomako heeft problemen om de bal te vangen. Adomako verovert de bal door een tackle van achteren. Osman is nu in balbezit. Osman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mireku is nu in balbezit. Mireku speelt de bal door. Baker rent richting de bal. Acheampong onderschept slim de pass. Acheampong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Marauders 48%, Daft Birds 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mucky Marauders - Daft Birds 0:0

46e minuut.
Adomako raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Addy komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Antwi passt de bal met de wreef. Awako is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Debrah. Debrah krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Awako geeft een hoge lob. Mireku rent richting de bal. Mireku met een sublieme pass. Adjassa rent richting de bal. Adjassa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sogbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa begaat een overtreding. Sogbey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bawa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Asare de bal. Osman rent richting de bal. Osman draait met de bal, schiet en ... Kwadwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Addy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sogbey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tafler de bal. Tafler speelt de bal door. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Marauders 49%, Daft Birds 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mucky Marauders - Daft Birds 0:0