Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Lions Talented Stripes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Adamu is nu in balbezit. Adamu geeft een hoge lob. Muhideen is nu in balbezit. Kuffour verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tekye-Menson verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffour met een sublieme pass. Muhideen rent richting de bal. Tekye-Menson onderschept slim de pass. Tekye-Menson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dormon onderschept slim de pass. Dormon geeft de bal voor. Klungelig pakt Soale de bal. Aikins rent richting de bal. Aikins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Muhideen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aikins de bal. Soale geeft een lange en hoge pass. Kuffour rent richting de bal. Kuffour draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ayine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro geeft een hoge lob. Sasu heeft problemen om de bal te vangen. Kissi rent richting de bal. Kissi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Lions 38%, Talented Stripes 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Lions - Talented Stripes 0:0

59e minuut.
Adamu heeft problemen om de bal te vangen. Manu is nu in balbezit. Adamu maakt een afschuwelijke overtreding. Manu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Adarkwa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Lions - Talented Stripes 0:1

80e minuut.
Soale met de inworp. Tekye-Menson is nu in balbezit. Tekye-Menson met een sublieme pass. Tekye-Menson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekye-Menson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Adamu probeert naar een medespeler te passen. Tekye-Menson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekye-Menson passt de bal zonder na te denken. Tekye-Menson rent richting de bal. Tekye-Menson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Lions - Talented Stripes 1:1

88e minuut.
Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu haalt uit met een fantastische trap. Bediako kopt de bal weg. Manu is nu in balbezit. Manu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Lions 49%, Talented Stripes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Lions - Talented Stripes 1:1