Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talented Stripes CF Kittens
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Seidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidu passt de bal met de wreef. Dogo-Moro onderschept slim de pass. Bekoe is nu in balbezit. Bekoe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dormon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekoe is nu in balbezit. Bekoe haalt uit met een fantastische trap. Ayine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talented Stripes - CF Kittens 0:1

16e minuut.
Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins onderschept slim de pass. Aikins probeert naar een medespeler te passen. Manu is nu in balbezit. Manu schiet op doel. Addo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Aidoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aikins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manu krijgt zijn hoofd ertegen. Addo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seidu zal de hoekschop nemen. Zakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakari passt de bal in één keer door. Nazir rent richting de bal. Nazir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zakari geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sasu de bal onder controle te krijgen. Bekoe kopt de bal weg. Seidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Aikins bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins geeft de bal voor. Hanifa kan de bal niet met de borst controleren. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zakari is nu in balbezit. Zakari passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bekoe de bal. Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir schiet op doel. Ayine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Talented Stripes - CF Kittens 0:2

35e minuut.
Seidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aikins verovert de bal door een tackle van achteren. Aikins met een sublieme pass. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talented Stripes 62%, CF Kittens 38%.
Talented Stripes - CF Kittens 0:2

47e minuut.
Daar is Bekoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhideen is nu in balbezit. Bekoe onderschept slim de pass. Nazir rent richting de bal. Nazir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ayine trapt de bal weg van het doel. Odamtten kopt de bal weg. Sasu heeft problemen om de bal te vangen. Bekoe verovert de bal door een tackle van achteren. Bekoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gawu rent richting de bal. Yara rent richting de bal. Adarkwa rent richting de bal. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zakari rent richting de bal. Zakari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muhideen de bal. Seidu is nu in balbezit. Seidu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gawu rent richting de bal. Gawu met een sublieme pass. Bekoe rent richting de bal. Nazir rent richting de bal. Nazir draait met de bal, schiet en ... Ayine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talented Stripes 57%, CF Kittens 43%.
Talented Stripes - CF Kittens 0:2