Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daft Wizards Revolting Maulers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Aklotsoe is nu in balbezit. Wakaso onderschept slim de pass. Wakaso probeert naar een medespeler te passen. Yaro rent richting de bal. Yaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Wizards - Revolting Maulers 1:0

23e minuut.
Wakaso met een sublieme pass. Yaro is nu in balbezit. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaro onderschept slim de pass. Yaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Wizards 35%, Revolting Maulers 65%.
Daft Wizards - Revolting Maulers 1:0

50e minuut.
Samir geeft een lange en hoge pass. Chesco rent richting de bal. Chesco geeft de bal voor. Daar is Yaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaro haalt uit met een fantastische trap. Yardly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Owosu-Asamoah onderschept slim de pass. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson speelt de bal door. Otoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otoo haalt uit met een fantastische trap. Asampong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daft Wizards - Revolting Maulers 1:1

58e minuut.
Yaro speelt de bal door. Klungelig pakt Wakaso de bal. Otoo onderschept slim de pass. Otoo haalt uit met een fantastische trap. Asampong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Wizards - Revolting Maulers 1:2

65e minuut.
Yaro is nu in balbezit. Wakaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwateng onderschept slim de pass. Yaro verovert de bal door een tackle van achteren. Yaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Johnson de bal. Mensah is nu in balbezit. Johnson maakt een afschuwelijke overtreding. Johnson krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Yardly met een sublieme pass. Mensah kopt de bal weg. Aklotsoe is nu in balbezit. Wakaso verovert de bal door een tackle van achteren. Wakaso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Abora is nu in balbezit. Johnson rent richting de bal. Johnson met een sublieme pass. Otoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otoo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Wizards - Revolting Maulers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Wizards 39%, Revolting Maulers 61%.
Daft Wizards - Revolting Maulers 1:3