Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hefty Forest Serene Swords
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Croffie geeft een hoge lob. Inworp. Kassum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konadu is nu in balbezit. Konadu geeft een hoge lob. Yaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hefty Forest - Serene Swords 0:1

20e minuut.
Inkoom rent richting de bal. Inkoom passt de bal zonder na te denken. Rockson is nu in balbezit. Konadu verovert de bal door een tackle van achteren. Konadu passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rockson onderschept slim de pass. Rockson passt de bal in één keer door. Chibsah rent richting de bal. Chibsah geeft een hoge lob. Zeid springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inkoom geeft de bal voor. Afriyie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fosu. Fosu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Croffie verovert de bal door een tackle van achteren. Annor is nu in balbezit. Konadu onderschept slim de pass. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil haalt uit met een fantastische trap. Yaya bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hefty Forest 63%, Serene Swords 37%.
Hefty Forest - Serene Swords 0:1

58e minuut.
Rockson verovert de bal door een tackle van achteren. Rockson passt de bal zonder na te denken. Pantsil is nu in balbezit. Pantsil haalt uit met een fantastische trap. Yaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hefty Forest - Serene Swords 0:2

60e minuut.
Afriyie geeft een lange en hoge pass. Chibsah probeert naar een medespeler te passen. Hyde heeft problemen om de bal te vangen. Zeid is nu in balbezit. Zeid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Konadu speelt de bal door. Owosu-Ansah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stafford. Stafford krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hyde rent richting de bal. Adade onderschept slim de pass. Zeid begaat een overtreding. Zeid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hefty Forest 45%, Serene Swords 55%.
Hefty Forest - Serene Swords 0:2