Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonky Maulers Courageous Academy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Zito met een sublieme pass. Chipsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipsah passt de bal zonder na te denken. Yaya is nu in balbezit. Yaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Morgan kopt de bal weg. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaya maakt een afschuwelijke overtreding. Yaya krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartey verovert de bal door een tackle van achteren. Razak bereikt de bal nog maar net als eerste. Razak geeft de bal voor. Yaya springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Quartey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morgan. Quartey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quartey met een snel genomen vrije trap. Arhin-Duah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah onderschept slim de pass. Wemah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bonsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonky Maulers - Courageous Academy 0:1

18e minuut.
Razak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shaibu de bal. Shaibu speelt de bal door. Wemah is nu in balbezit. Wemah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wonky Maulers - Courageous Academy 0:2

26e minuut.
Ababio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abu rent richting de bal. Abu probeert naar een medespeler te passen. Wemah heeft problemen om de bal te vangen. Wemah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Agyabeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyabeng speelt de bal door. Abu is nu in balbezit. Abu speelt de bal door. Zito geeft een hoge lob. Zito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Habib rent richting de bal. Quartey verovert de bal door een tackle van achteren. Quartey probeert naar een medespeler te passen. Wemah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wemah rent richting de bal. Wemah draait met de bal, schiet en ... Toure heeft problemen om de bal te vangen. Quartey is nu in balbezit. Quartey schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wonky Maulers - Courageous Academy 0:3

41e minuut.
Habib is nu in balbezit. Agyabeng rent richting de bal. Agyabeng speelt de bal door. Wemah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonky Maulers 58%, Courageous Academy 42%.
Wonky Maulers - Courageous Academy 0:3

49e minuut.
Biara geeft een lange en hoge pass. Agyabeng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abu rent richting de bal. Yaya onderschept slim de pass. Yaya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bonsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quartey. Quartey krijgt een gele kaart. Habib moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Habib kan niet meer verder spelen. Berko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chipsah heeft problemen om de bal te vangen. Agyabeng rent richting de bal. Yaya rent richting de bal. Yaya schiet op doel. Lomotey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akonnor bokst de bal weg.

79e minuut.
Abu met een sublieme pass. Wemah rent richting de bal. Quartey rent richting de bal. Wemah rent richting de bal. Wemah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Morgan probeert de bal met de borst te controleren. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Abu probeert naar een medespeler te passen. Wemah rent richting de bal. Wemah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Kudjo de bal. Abu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chipsah. Chipsah krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Shaibu met de inworp. Quartey bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartey met een sublieme pass. Abu rent richting de bal. Abu geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonky Maulers 50%, Courageous Academy 50%.
Wonky Maulers - Courageous Academy 0:3