Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting County Urgent United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Adolfo probeert naar een medespeler te passen. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Schandorf rent richting de bal. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting County - Urgent United 0:1

19e minuut.
Soughan heeft problemen om de bal te vangen. Soughan geeft de bal voor. Agyemang rent richting de bal. Agyemang haalt uit met een fantastische trap. Abubakari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enchanting County - Urgent United 1:1

25e minuut.
Dwomoh speelt de bal door. Alolo heeft problemen om de bal te vangen. Komade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine rent richting de bal. Ayine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sulemana geeft de bal voor. Simons is nu in balbezit. Simons speelt de bal door. Adarkwa is nu in balbezit. Adarkwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Danladi is nu in balbezit. Danladi probeert naar een medespeler te passen. Agyemang is nu in balbezit. Ayine rent richting de bal. Ayine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Komade geeft een hoge lob. Harrison is nu in balbezit. Adnan maakt een afschuwelijke overtreding. Adnan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sulemana heeft problemen om de bal te vangen. Adarkwa is nu in balbezit. Adolfo rent richting de bal. Adolfo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Danladi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting County 49%, Urgent United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enchanting County - Urgent United 1:1

55e minuut.
Peace geeft een lange en hoge pass. Danladi is nu in balbezit. Danladi geeft de bal voor. Adarkwa is nu in balbezit. Adarkwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Schandorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons rent richting de bal. Schandorf maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Schandorf moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schandorf schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Daar is Komade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nafiu probeert naar een medespeler te passen. Dwomoh rent richting de bal. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting County 68%, Urgent United 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enchanting County - Urgent United 1:1