Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daunting Villa Bangarous
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Šrbina is nu in balbezit. Mofat rent richting de bal. Šrbina verovert de bal door een tackle van achteren. Obeng-Darko rent richting de bal. Obeng-Darko draait met de bal, schiet en ... Acquah bokst de bal weg. Obeng-Darko is nu in balbezit. Obeng-Darko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
McCarthy is nu in balbezit. Essien onderschept slim de pass. Bediako probeert naar een medespeler te passen. Obeng-Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeng-Darko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Acquah met een harde bal richting middenveld. Essuman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muntari. Muntari krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Essuman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Essuman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Awule Quaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntari rent richting de bal. Adotey verovert de bal door een tackle van achteren. Adotey haalt uit met een fantastische trap. Wakaso bokst de bal weg. Kudjo kopt de bal weg. Yamah bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yamah moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yamah kan niet meer verder spelen. Akonnor komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Mofat onderschept slim de pass. Mofat geeft een hoge lob. Awule Quaye rent richting de bal. Akonnor verovert de bal door een tackle van achteren. Akonnor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Muntari is nu in balbezit. Adotey onderschept slim de pass. Adotey probeert naar een medespeler te passen. Akonnor is nu in balbezit. Akonnor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daunting Villa 40%, Bangarous 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daunting Villa - Bangarous 0:0

56e minuut.
Obeng-Darko rent richting de bal. Obeng-Darko passt de bal met de wreef. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako schiet op doel. Manu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kudjo met een sublieme pass. Essuman is nu in balbezit. Muntari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muntari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Šrbina verovert de bal door een tackle van achteren. Šrbina geeft een lange en hoge pass. Bediako rent richting de bal. Bediako schiet op doel. Klungelig pakt Ayitey de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acquah probeert naar een medespeler te passen. Adotey kopt de bal weg. Obeng-Darko is nu in balbezit. Obeng-Darko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daunting Villa 53%, Bangarous 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daunting Villa - Bangarous 0:0