Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangarous AFC Richmond
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Nkrumah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bediako raakt geblesseerd tijdens het duel. Muntari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nkrumah kopt de bal weg. Daar is Bonus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeng-Darko rent richting de bal. Obeng-Darko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Sarpong trapt de bal weg van het doel. Mofat kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarpong de bal. Sarpong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangarous - AFC Richmond 0:1

23e minuut.
Šrbina passt de bal zonder na te denken. Obeng-Darko heeft problemen om de bal te vangen. Obeng-Darko passt de bal zonder na te denken. Bediako rent richting de bal. Bediako draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Boateng de bal. Boateng geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Awule Quaye de bal onder controle te krijgen. Sarpong rent richting de bal. Sarpong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sarpong trapt de bal weg van het doel. Daar is Muntari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaibu met een sublieme pass. Sarpong rent richting de bal. Sarpong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bonus rent richting de bal. Muntari is nu in balbezit. Shaibu onderschept slim de pass. Sarpong rent richting de bal. Sarpong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangarous 66%, AFC Richmond 34%.
Bangarous - AFC Richmond 0:1

72e minuut.
Muntari speelt de bal door. Yamah heeft problemen om de bal te vangen. Yamah geeft een hoge lob. Sarpong rent richting de bal. Sarpong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Boateng passt de bal in één keer door. Mintah rent richting de bal. Sarpong verovert de bal door een tackle van achteren. Sarpong draait met de bal, schiet en ... Wakaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangarous - AFC Richmond 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangarous 54%, AFC Richmond 46%.
Bangarous - AFC Richmond 0:2