Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friendly Reds Bizarre Crew
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Asare is nu in balbezit. Asare passt de bal in één keer door. Arthur rent richting de bal. Fuseini onderschept slim de pass. Fuseini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Friendly Reds - Bizarre Crew 1:0

13e minuut.
Edusei is nu in balbezit. Dissramah onderschept slim de pass. Dissramah probeert naar een medespeler te passen. Aidoo rent richting de bal. Aidoo draait met de bal, schiet en ... Declarcq bokst de bal weg.

15e minuut.
Awule Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu onderschept slim de pass. Adamu met een sublieme pass. Weah bereikt de bal nog maar net als eerste. Weah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Weah passt de bal in één keer door. Fuseini rent richting de bal. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuseini onderschept slim de pass. Fuseini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yacub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dissramah neemt de hoekschop. Wemah rent richting de bal. Komade verovert de bal door een tackle van achteren. Komade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dissramah passt de bal met de wreef. Bawa rent richting de bal. Bawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Aidoo de bal. Aidoo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Weah de bal onder controle te krijgen. Coleman kopt de bal weg. Aidoo rent richting de bal. Aidoo haalt uit met een fantastische trap. Declarcq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Friendly Reds - Bizarre Crew 1:1

36e minuut.
Owosu-Ansah rent richting de bal. Coleman onderschept slim de pass. Coleman geeft een hoge lob. Odamtten kopt de bal weg. Edusei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friendly Reds 55%, Bizarre Crew 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friendly Reds - Bizarre Crew 1:1

67e minuut.
Weah is nu in balbezit. Weah met een sublieme pass. Weah geeft een hoge lob. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Adamu rent richting de bal. Adamu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sarfo de bal. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Friendly Reds - Bizarre Crew 1:2

90e minuut.
Kassum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassum geeft een hoge lob. Wemah kan de bal niet met de borst controleren. Fuseini rent richting de bal. Fuseini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friendly Reds 39%, Bizarre Crew 61%.
Friendly Reds - Bizarre Crew 1:2