Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urgent United Rabid Warlocks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Nti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adarkwa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nti. Nti krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Peace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nti probeert naar een medespeler te passen. Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks schiet op doel. Abubakari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urgent United - Rabid Warlocks 0:1

23e minuut.
Alolo geeft een hoge lob. Appiah kopt de bal weg. Nti rent richting de bal. Adarkwa onderschept slim de pass. Adarkwa draait met de bal, schiet en ... Kwakye bokst de bal weg.

33e minuut.
Nafiu speelt de bal door. Kingston rent richting de bal. Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adarkwa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nafiu rent richting de bal. Nafiu passt de bal met de wreef. Peace rent richting de bal. Hendricks verovert de bal door een tackle van achteren. Hendricks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alolo passt de bal met de wreef. Inworp. Johnson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abubakari is nu in balbezit. Abubakari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urgent United 54%, Rabid Warlocks 46%.
Urgent United - Rabid Warlocks 0:1

56e minuut.
Alolo is nu in balbezit. Alolo geeft een hoge lob. Appiah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harrison is nu in balbezit. Harrison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Harrison passt de bal zonder na te denken. Kingston probeert naar een medespeler te passen. Kluvi heeft problemen om de bal te vangen. Adarkwa rent richting de bal. Adarkwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urgent United - Rabid Warlocks 1:1

63e minuut.
Haruna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Simons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adolfo is nu in balbezit. Adolfo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Appiah is nu in balbezit. Harrison onderschept slim de pass. Harrison passt de bal in één keer door. Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adarkwa haalt uit met een fantastische trap. Kwakye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Nti is nu in balbezit. Nti speelt de bal door. Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Abubakari is nu in balbezit. Abubakari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urgent United 41%, Rabid Warlocks 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urgent United - Rabid Warlocks 1:1