Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting County Daunting Villa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Komade geeft een lange en hoge pass. Schandorf probeert de bal met de borst te controleren. Mofat begaat een overtreding. Mofat krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Agyemang de bal. Ayine is nu in balbezit. Essuman is nu in balbezit. Ayine onderschept slim de pass. Ayine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Manu speelt de bal door. Essuman kopt de bal weg. Schandorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Adotey verovert de bal door een tackle van achteren. Adotey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Sulemana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Essuman is nu in balbezit. Sulemana onderschept slim de pass. Ayine is nu in balbezit. Ayine haalt uit met een fantastische trap. Acquah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting County 43%, Daunting Villa 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enchanting County - Daunting Villa 0:0

52e minuut.
Mofat geeft een lange en hoge pass. McCarthy is nu in balbezit. McCarthy speelt de bal door. Akonnor is nu in balbezit. Akonnor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ayine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine passt de bal zonder na te denken. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang draait met de bal, schiet en ... Acquah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting County - Daunting Villa 1:0

58e minuut.
Schandorf is nu in balbezit. Schandorf geeft een hoge lob. Nyarku kopt de bal weg. Klungelig pakt Agyemang de bal. Agyemang draait met de bal, schiet en ... Acquah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mofat is nu in balbezit. Nyarku verovert de bal door een tackle van achteren. Nyarku probeert naar een medespeler te passen. Ayine rent richting de bal. Ayine haalt uit met een fantastische trap. Acquah bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chesco met de inworp. Adotey rent richting de bal. Sulemana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adotey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adotey legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
McCarthy geeft een hoge lob. Mofat is nu in balbezit. Ayine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agyemang de bal. Agyemang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting County 49%, Daunting Villa 51%.
Enchanting County - Daunting Villa 1:0