Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Suns Indifferent Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Allan rent richting de bal. Quaye verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ahmed de bal. Ahmed haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Oduro de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bawa zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Quaye maakt een snoekduik en kopt de bal. Doodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suns - Indifferent Team 1:0

10e minuut.
Lamptey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamptey passt de bal in één keer door. Pantsil is nu in balbezit. Ndome is nu in balbezit. Ndome haalt uit met een fantastische trap. Egyir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Allan rent richting de bal. Pantsil is nu in balbezit. Lamptey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamptey krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dogbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Dogbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantsil rent richting de bal. Pantsil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lawson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dodzie de bal onder controle te krijgen. Allan probeert naar een medespeler te passen. Ndome is nu in balbezit. Ndome draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Egyir met een harde bal richting middenveld. Lamptey kopt de bal weg. Kuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suns - Indifferent Team 2:0

32e minuut.
Boakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogbe onderschept slim de pass. Boakye schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boakye krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamptey verovert de bal door een tackle van achteren. Lamptey met een sublieme pass. Kuma is nu in balbezit. Kuma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suns 47%, Indifferent Team 53%.
Celtic Suns - Indifferent Team 2:0

46e minuut.
Ndome speelt de bal door. Dogbe is nu in balbezit. Dogbe geeft een hoge lob. Kuma is nu in balbezit. Kuma haalt uit met een fantastische trap. Doodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suns - Indifferent Team 3:0

71e minuut.
Lamptey is nu in balbezit. Lamptey geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Adu-Amofah de bal onder controle te krijgen. Kuma is nu in balbezit. Kuma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suns 30%, Indifferent Team 70%.
Celtic Suns - Indifferent Team 3:0