Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timeless Flyers Gold Olympics
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Korlie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boadi is nu in balbezit. Boadi passt de bal in één keer door. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeless Flyers - Gold Olympics 0:1

11e minuut.
Annang kopt de bal weg. Klungelig pakt Chesco de bal. Chesco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Asante de bal onder controle te krijgen. Adotey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeless Flyers - Gold Olympics 0:2

32e minuut.
Asante geeft een lange en hoge pass. Sowatei kopt de bal weg. Klungelig pakt Annang de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sowatei neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asante heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeless Flyers - Gold Olympics 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeless Flyers 57%, Gold Olympics 43%.
Timeless Flyers - Gold Olympics 0:3

70e minuut.
Boadi passt de bal zonder na te denken. Tekye-Menson rent richting de bal. Sowatei onderschept slim de pass. Chesco is nu in balbezit. Chesco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Korlie geeft de bal voor. Bediako rent richting de bal. Chesco rent richting de bal. Bediako rent richting de bal. Bediako haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Odamtten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chesco is nu in balbezit. Chesco speelt de bal door. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeless Flyers 59%, Gold Olympics 41%.
Timeless Flyers - Gold Olympics 0:3