Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gold Olympics Sharp Rovers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Attakora-Gyama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andoh met een sublieme pass. Dissramah rent richting de bal. Dissramah schiet op doel. Chipsah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Sharp Rovers 0:1

21e minuut.
Mallam rent richting de bal. Mallam geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Amin de bal onder controle te krijgen. Bediako is nu in balbezit. Bediako schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Amin is nu in balbezit. Chesco onderschept slim de pass. Chesco met een sublieme pass. Bediako rent richting de bal. Bediako haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gold Olympics - Sharp Rovers 1:1

38e minuut.
Mallam probeert naar een medespeler te passen. Chesco met een sublieme pass. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Sharp Rovers 2:1

41e minuut.
Daar is Attakora-Gyama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamine rent richting de bal. Lamine geeft een lange en hoge pass. Seidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Seidu geeft een lange en hoge pass. Helegbe heeft problemen om de bal te vangen. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah haalt uit met een fantastische trap. Chipsah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gold Olympics - Sharp Rovers 2:2

45e minuut.
Bediako probeert naar een medespeler te passen. Dissramah heeft problemen om de bal te vangen. Chesco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chesco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Olympics 38%, Sharp Rovers 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gold Olympics - Sharp Rovers 2:2

64e minuut.
Mallam verovert de bal door een tackle van achteren. Chesco is nu in balbezit. Chesco met een sublieme pass. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Sharp Rovers 3:2

86e minuut.
Ketewa probeert naar een medespeler te passen. Boadi is nu in balbezit. Boadi passt de bal zonder na te denken. Bediako rent richting de bal. Bediako haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tafler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Sharp Rovers 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Olympics 38%, Sharp Rovers 62%.
Gold Olympics - Sharp Rovers 4:2