Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timeless Flyers AC Gang
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Baffour speelt de bal door. Annang rent richting de bal. Adam onderschept slim de pass. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeless Flyers - AC Gang 0:1

20e minuut.
Tekye-Menson rent richting de bal. Grunsah onderschept slim de pass. Grunsah probeert naar een medespeler te passen. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doe kopt de bal weg. Arhinful is nu in balbezit. Dwomoh onderschept slim de pass. Kofie is nu in balbezit. Kofie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kofie passt de bal zonder na te denken. Senyo rent richting de bal. Senyo geeft een lange en hoge pass. Sangari is nu in balbezit. Sangari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeless Flyers 49%, AC Gang 51%.
Timeless Flyers - AC Gang 0:1

47e minuut.
Addae met een sublieme pass. Grunsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunsah passt de bal zonder na te denken. Manu is nu in balbezit. Manu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Arhinful bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofie bereikt de bal nog maar net als eerste. Doe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Grunsah geeft een lange en hoge pass. Arhinful maakt een snoekduik en kopt de bal. Manu kan de bal niet met de borst controleren. Arhinful is nu in balbezit. Arhinful schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeless Flyers - AC Gang 0:2

83e minuut.
Kingston is nu in balbezit. Kofie verovert de bal door een tackle van achteren. Kingston tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kofie moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kofie kan niet meer verder spelen. Yaw komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dwomoh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeless Flyers - AC Gang 1:2

88e minuut.
Odamtten onderschept slim de pass. Odamtten probeert naar een medespeler te passen. Asante heeft problemen om de bal te vangen. Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu draait met de bal, schiet en ... Adotey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeless Flyers 61%, AC Gang 39%.
Timeless Flyers - AC Gang 1:2