Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canny Marauders Magnificent Lions
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bello met een sublieme pass. Gyamfi is nu in balbezit. Azumah bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyamfi onderschept slim de pass. Gyamfi schiet op doel. Ghartey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Paintil is nu in balbezit. Nyarnu is nu in balbezit. Paintil verovert de bal door een tackle van achteren. Gyamfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyamfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Azumah heeft problemen om de bal te vangen. Azumah probeert naar een medespeler te passen. Gyamfi rent richting de bal. Gyamfi schiet op doel. Ghartey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canny Marauders - Magnificent Lions 1:0

45e minuut.
Clottey met de inworp. Azumah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asante begaat een overtreding. Asante krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canny Marauders 39%, Magnificent Lions 61%.
Canny Marauders - Magnificent Lions 1:0

51e minuut.
Paintil is nu in balbezit. Agyemang verovert de bal door een tackle van achteren. Agyemang probeert naar een medespeler te passen. Essuman rent richting de bal. Essuman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Afful rent richting de bal. Sannie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannie met een sublieme pass. Gyamfi is nu in balbezit. Gyamfi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canny Marauders - Magnificent Lions 2:0

76e minuut.
Klungelig pakt Clottey de bal. Gyamfi onderschept slim de pass. Gyamfi passt de bal met de wreef. Paintil rent richting de bal. Paintil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Siaw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eklu is nu in balbezit. Eklu geeft de bal voor. Sannie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannie geeft een lange en hoge pass. Ghartey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canny Marauders 43%, Magnificent Lions 57%.
Canny Marauders - Magnificent Lions 2:0