Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Porcupines Majestic Academy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Addo geeft de bal voor. Awudu is nu in balbezit. Quansah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quansah krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Adotey geeft een lange en hoge pass. Larbi-Darko kopt de bal weg. Daar is Obeng-Darko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coleman is nu in balbezit. Coleman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Brenya rent richting de bal. Adotey onderschept slim de pass. Adotey met een sublieme pass. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman schiet op doel. Banini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dwomoh geeft een hoge lob. Adotey heeft problemen om de bal te vangen. Brenya onderschept slim de pass. Brenya geeft een hoge lob. Ketewa springt en kopt de bal. Awudu bokst de bal weg.

42e minuut.
Yardly bereikt de bal nog maar net als eerste. Larbi-Darko verovert de bal door een tackle van achteren. Larbi-Darko probeert naar een medespeler te passen. Coleman rent richting de bal. Coleman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Porcupines 54%, Majestic Academy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furious Porcupines - Majestic Academy 0:0

55e minuut.
Larbi-Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintah onderschept slim de pass. Mintah probeert naar een medespeler te passen. Coleman rent richting de bal. Coleman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Awudu trapt de bal weg. Larbi-Darko kopt de bal weg. Obeng-Darko heeft problemen om de bal te vangen. Coleman rent richting de bal. Coleman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Porcupines 37%, Majestic Academy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furious Porcupines - Majestic Academy 0:0